Fő tartalomhoz
Lindab Logo
Choose languge

Több mint 30 éve az építőiparban!

Lindab mezőgazdasági csarnok megoldások

A Lindab Kft. több mint 30 éve meghatározó szereplője a magyar építőiparnak. Ez idő alatt számos csarnoképítéshez biztosítottunk kiváló minőségű termékeket, illetve szakmai támogatást. A különböző ipari szegmensek közül a mezőgazdasági csarnok megoldások népszerűek a magyar piacon.

Tartós megoldás, hosszú távú befektetés

Egy csarnok építése során a megbízható és minőségi alapanyagok kiválasztása kulcsfontosságú. Ezek az anyagok hosszú távú tartósságot és biztonságot garantálnak az épület számára.

  • Tartószerkezetek:

A tartószerkezetek fontos részét képezik a csarnoképületeknek, mivel ezek adják az épület alapját és stabilitását. Az acél tartószerkezetek kiváló választásnak számítanak, mivel erősek és könnyűek, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony építést. A Lindab acél tartószerkezetek kiváló minőségűek és biztonságosak, és számos különböző méretben és formában elérhetők, hogy megfeleljenek az épület tervezési igényeinek, akár nagyobb fesztávon is statikai biztonságot nyújtanak.

  • Szendvicspanel:

A szendvicspanelek tökéletes választásnak bizonyulnak a csarnokok szigetelésére és burkolására. Ezek a panelek két acéllemez közötti PIR szigetelőanyaggal rendelkeznek, ami kiváló hő- és hangszigetelést biztosít. A Lindab szendvicspanelei magas minőségűek és rendkívül tartósak, ezen felül széles választékban elérhetők különböző vastagságokban és színekben. 

  • Tetőfedés:

A tetőfedés nélkülözhetetlen része a csarnoktervezének. A Lindab tetőfedő rendszerei, úgy mint a Lindab Rainline esővíz elvezető rendszer kiváló svéd minőségi acél alapanyagokból készülnek, és könnyen telepíthetők. Ezek biztosítják az épület tetőszerkezetének hosszú távú védelmét az időjárás viszontagságaival szemben. 

Hosszú távú befektetés

A Lindab egyik alappillére az ügyfélközpontúság. A svéd vállalatunk teljeskörű szakmai támogatást nyújt csarnoképítéshez. A minőségi termékek és megoldások mellett statikai-, mérnöki szolgáltatásokkal, továbbá megbízható kivitelezők ajánlásával is hozzájárulunk a csarnokok és egyéb építmények felépítéséhez. A Lindab több mint 30 éves építőipari tapasztalattal rendelkezik, olyan mérnöki támogatással, akik kiválóan ismerik a magyar építőipari előírásokat, illetve gyakorlati tapasztalatuk révén számos megoldást tudnak biztosítani a környezeti feltételekhez igazodva.

Tehát az egyszerű, gyors és professzionális a folyamat a megrendelő számára, hiszen ajánlatkéréstől kezdve a csarnokátadásig a legkiválóbb szakemberek dolgoznak a projekten. Így biztosított egy magas minőségű csarnok átadása, mely hosszú távú befektetésként szolgál, továbbá időt takarít meg és az esetleges kivitelezési hibák minimalizálhatók.

 Minőség és garancia 

A vállalatunk magas minőségű svédacél alapanyagokkal dolgozik, amik az ellenőrzött eredetük mellett, megfelelnek mind az európai, mind a magyar előírásoknak.. A termékek a jól felszerelt biatorbágyi gyártócsarnokban a hosszú évek alatt kifejlesztett legkorszerűbb technológiával készülnek. A Lindab által kínált nagy szilárdságú acél alapanyagú termékek kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a magas teherbírás és a nagy fesztávok áthidalása. A termékeket tűzihorganyzott felületvédelemmel látták el, így kiváló korrózióállóságot és tartósságot biztosítanak a csarnok számára. Fontos fenntarthatósági szempont, hogy az újrafelhasználható acél alapanyag környezetbarát megoldást jelentenek, míg a burkolati elemek széles profil- és színválasztéka esztétikus megjelenést garantál. A könnyű súlyú termékek alacsony teherrel rendelkeznek az alapozás során, így csökkentik a szállítási költségeket és lehetővé teszik a gyors kivitelezést. A szerelt, száraz technológia további gyorsaságot és hatékonyságot biztosít a projekt során. A pontos gyártási méretek minimálisra csökkentik a helyszíni hulladékot, míg a komplett rendszer rugalmasságot és egyszerűséget nyújt a tervezők, kivitelezők és építtetők számára.

A megbízhatóság érték! Miért kockáztatna? 

További információk a Lindab mezőgazdasági csarnokmegoldásairól olvasson részletesen a Lindab csarnok katalógust, vagy lépjen kapcsolatba velünk és kérjen ajánlatot!