Fő tartalomhoz
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Belépés

Otthonfelújítási támogatás

Használja ki az Otthonfelújítási támogatást és építsen Lindab szellőztetést otthonába!

Meglévő lakás esetén:

Amikor egy lakóépületet energiatakarékosabbá alakítunk át, pl. új hőszigetelt ablakokat építünk be, vagy plusz hőszigetelést teszünk fel a falakra, a ház kevésbé lesz légáteresztő, mint korábban. Ennek következményei vannak a belső klímára nézve. Egy alaposan leszigetelt ház nem szellőzik, és a keletkező nedvesség nem tud távozni, ez pedig hatással lehet a bennlakók egészségére, ezért a szellőztetés intenzitását fontos növelni. Ha az energiatakarékossági felújítás keretében szellőztető rendszert is telepít, akkor megszabadul a romló belső klíma problémájától. A jobb belső klíma érdekében válassza a könnyen és gyorsan beszerelhető Lindab szellőztető rendszert!

Új építés esetén:

Mikor a legkézenfekvőbb a belső levegő optimalizálásán gondolkodni? Amikor még meg sem épült a ház vagy a lakás! Az új energiatakarékos házak tökéletesen szigeteltek, de a belső levegőjük rosszabb.
Az energiatakarékos új építésű házak száma egyenes arányban növekszik azzal, ahogy a hatóságok mind újabb feltételeket szabnak a további energiatakarékosság növelésére. A szigorodó energetikai szabályok július elsejével lépnek életbe!

6 érv a Lindab szellőztetés mellett, hogy miért a Lindab szellőztető rendszerét válassza?

  1. Prémium minőség
  2. Hosszú távú garancia
  3. Könnyű szerelhetőség
  4. Gyors kivitelezés
  5. Trendi, igényes megjelenés
  6. Energiamegtakarítás

Milyen munkálatok finanszírozhatók a támogatásból?

Az 518/2020. (XI.25.) Korm. rendelet 6§ c. pontja kimondja:

"fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is"

A vállalkozási szerződésben ezt a pontot kell megjelölni hővisszanyerős szellőztető rendszer alkalmazása során.

Kérjen ajánlatot most!

Kivitelező partnerünk hamarosan jelentkezni fog a megadott elérhetőségen.

Otthonfelújítási támogatás

A Kormány a gyermeket nevelő családok otthon-felújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.) Kormányrendeletben foglaltak alapján igényelhető egyszeri támogatással lehetővé teszi, hogy a gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeiken javítsanak, ehhez nyújt vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthonfelújítási támogatást, mely 2021. január 1-jétől 2022. december 31-ig vehető igénybe.

Részletekért kattintson

A támogatás pontos összege:

A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint.

A Lindab Kft. teljeskörű megoldást kínál a lakásfelújítás kapcsán. Mind légtechnika mind tető tekintetében kínálunk megoldásokat támogatással.

Ajánlatot kérek tetőfelújításra is!